επικαιρότητα

Die Welt: Ενδιαφέρουσα ξανά η Ελλάδα για γερμανικές επενδύσεις

Die Welt: Ενδιαφέρουσα ξανά η Ελλάδα για γερμανικές επενδύσεις

Η Ελλάδα θα γίνει και πάλι μία αγορά ενδιαφέρουσα στις γερμανικές εταιρείες.

A-
A+
20/08/2018 | 17:27

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, η Ελλάδα μετά την έξοδο της από τα μνημόνια, θα γίνει και πάλι μία αγορά ενδιαφέρουσα στις γερμανικές εταιρείες.

Χάρη στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, η Ελλάδα θα μπορέσει να ορθοποδήσει ύστερα από διάστημα 8 χρόνων.

«Το καλό τέλος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων βοήθειας είναι ένα θετικό μήνυμα για την ίδια την Ελλάδα και την ΕΕ στο σύνολό της», δήλωσε ο Γιοάχιμ Λανγκ, Διευθύνων Σύμβουλος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) στη «Rheinische Post».

Μάλιστα, ο επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο υπογράμμισε πως αυτό είναι δυνατό να γίνει για πρώτη φορά μετά το 2010. Όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα, η ανεργία μειώνεται και υπάρχει πλεόνασμα στον προϋπολογισμό και στο εμπόριο.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.