επικαιρότητα

Ένας Βούλγαρος έβαζε φωτιές στο οχυρό Ρούπελ στις Σέρρες

Ένας Βούλγαρος έβαζε φωτιές στο οχυρό Ρούπελ στις Σέρρες

Στα χέρια της Πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται ένας ξένος υπήκοος ο οποίος έβαζε φωτιές στο οχυρό

A-
A+
20/07/2018 | 10:54

Στα χέρια της πυροσβεστικής βρίσκεται ο Βούλγαρος , ο οποίος έβαζε φωτιές στο οχυρό Ρούπελ στην Ξάνθη.

Μιλώντας νωρίτερα στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Τσολάκης σημείωσε: «Περίπου στις 7 το πρωί σήμερα, ειδοποιηθήκαμε από το στρατό ότι υπάρχει καπνός κοντά στο οχυρό του Ρούπελ. Την ώρα που επιχειρούσε στο σημείο η πυροσβεστική και έθεσε υπό έλεγχο την εστία, εμφανίστηκε και άλλος καπνός λίγο πιο πάνω και εντοπίστηκε κάποιο άτομο να βάζει πυρκαγιές».
«Έγινε άμεση κινητοποίηση, ζητήσαμε τη συνδρομή της αστυνομίας από τις Σέρρες, ενώ είχαμε και κινητοποίηση από ομάδα του στρατού. Αυτή τη στιγμή έχουμε στα χέρια μας ένα άτομο, είναι αλλοδαπός και έβαζε πυρκαγιές σε ελληνικό έδαφος με ισχυρούς ανέμους να πνέουν στην περιοχή», υπογράμμισε ο κ. Τσολάκης.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.