Πολιτική

Ερώτηση Κεγκέρογλου για τις εξετάσεις διπλώματος οδήγησης

Ερώτηση Κεγκέρογλου για τις εξετάσεις διπλώματος οδήγησης

Επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών

A-
A+
08/11/2018 | 16:02

Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και δεν διενεργούνται εξετάσεις για απόκτησης άδειας οδήγησης.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Εδώ και ένα μήνα, δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης και μια σειρά από άλλες πράξεις, με αποτέλεσμα:

1) να απαξιώνεται η διαδικασία αξιολόγησης και εξετάσεων για την απόκτηση άδειας οδήγησης,
2) να υπονομεύεται η επαγγελματική δραστηριότητα των σχολών οδήγησης και
3) να μην εξυπηρετούνται οι πολίτες και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι οδηγοί είτε είναι ιδιώτες, είτε άνεργοι που επιθυμούν να εργαστούν, είτε εργαζόμενοι ή και ηλικιωμένοι που θέλουν να αναβαθμίσουν την κατηγορία της άδειας οδήγησης τους, .
Επειδή η κατάσταση ολοένα και δυσχεραίνεται και όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι των σχολών οδήγησης, οι υποψήφιοι οδηγοί και οι εξεταστές, έχει φτάσει στο απροχώρητο και
επειδή η ρύθμιση, που έχετε υποσχεθεί, δεν έχει ακόμη κατατεθεί και το σχέδιο νόμου ακόμη δεν έχει κατατεθεί

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ:

Πότε επιτέλους θα λύσετε το θέμα που έχει προκύψει από τις άστοχες ενέργειες της Κυβέρνησης;

Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε άμεσα να προβείτε προκειμένου να αποκατασταθεί η διαδικασία διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση άδειας οδήγησης;

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.