επικαιρότητα

Καλό Χειμώνα… με «θωράκιση» του σπιτιού σας!

Καλό Χειμώνα… με «θωράκιση» του σπιτιού σας!

Θερμοπροσόψεις & μονώσεις από τον Σάκη Ανδριγιαννάκη στοΤυμπάκι

A-
A+
12/10/2018 | 12:41

Στο κατώφλι του Χειμώνα, η «θωράκιση» του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου, φροντίζοντας για  την θερμοπρόσοψη και την μόνωση του κτιρίου, όχι μόνο θα μας εξασφαλίσει ένα περιβάλλον που δεν θα επηρεάζεται από τις εξωτερικές θερμοκρασίες, την υγρασία και όλα όσα επιδρούν αρνητικά σε κάθε κτίσμα, καταπονώντας το ίδιο και εμάς που ζούμε σε αυτό, αλλά θα μας εξοικονομήσει και πολλά χρήματα τα οποία δεν θα χρειαστεί να διαθέσουμε στη θέρμανση!

Με την θερμοπρόσοψη και τη μόνωση -που δεν αποτελούν πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα, ούτε είναι ξόδεμα αλλά εξοικονόμηση χρημάτων- θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στην ενεργειακή κατανάλωση Χειμώνα -Καλοκαίρι! Αρκεί βέβαια να απευθυνθείτε στους σωστούς επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και η πολύχρονη παρουσία τους στην αγορά αποδεικνύει ότι έχουν κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των πελατών.

Ο Σάκης Ανδριγιαννάκης, στην κεντρική λεωφόρο Τυμπακίου Δήμου Φαιστού, με την πολυετή του πείρα στις θερμοπροσόψεις, στα μονωτικά υλικά (με μονώσεις όλων των ειδών, ακρυλικά, τσιμεντοειδή, πολυουρεθανικά)  αλλά και στα χρώματα, είναι ο πλέον κατάλληλος επαγγελματίας για να μας δώσει τις σωστές τεχνικές συμβουλές και προτάσεις που καλύπτουν και τον πλέον απαιτητικό πελάτη. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο κ. Ανδριγιαννάκης «Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Γι’ αυτό και ακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στο τομέα μας και επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς. Ο κόσμος μας εμπιστεύεται επειδή ξέρει ότι σε εμάς θα βρει αυτό που θέλει σε ασυναγώνιστες τιμές, τόσο ο επαγγελματίας αλλά και ο ιδιώτης. Με σεβασμό  στον πελάτη παρέχουμε χρώματα, υλικά θερμοπρόσοψης και μόνωσης αλλά και εργαλεία για κάθε είδους εργασία. Επισκεφθείτε το κατάστημα μας  και εμείς θα σας δώσουμε τη λύση που χρειάζεστε»!

 

Ανδριγιαννάκης Σάκης- Τυμπάκι

Κεντρική Λεωφόρος Τυμπακίου-Κόκκινου Πύργου

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  28920-51346 / 6973 244197

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.