επικαιρότητα

Με επιχειρηματίες της Χερσονήσου συναντήθηκε ο Λ. Αυγενάκης

Με επιχειρηματίες της Χερσονήσου συναντήθηκε ο Λ. Αυγενάκης

Συνομίλησε με επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού

A-
A+
16/08/2018 | 18:45

Τη Χερσόνησο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Γραμματέας της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συνομίλησε με επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Κα Νεκταρία Μανίκα, τον Αντιπρόεδρο κο Αιμίλιο Πατακό και τοπικά στελέχη του κλάδου του τουρισμού.

Όπως επεσήμανε: “Οι επιχειρηματίες του τουρισμού περιγράφουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο τη φετινή χρονιά στον τουρισμό, σε αντίθεση με την προπαγάνδα της Υπουργού Τουρισμού κας Κουντουρά. Η πιθανή αύξηση των επισκεπτών, δυστυχώς δεν μεταφράζεται σε αντίστοιχη αύξηση του τζίρου και των κερδών των επιχειρήσεων. Αντιθέτως η εικόνα είναι πολύ διαφορετική. Η έλλειψη σχεδίου και η αδυναμία χάραξης μακροπρόθεσμης πολιτικής στον τουρισμό, μαρτυρούν ένα όχι και τόσο ευοίωνο μέλλον στον κλάδο. Ακόμη και σε μια τουριστική περιοχή όπως η Χερσόνησος, οι επαγγελματίες μιλούν για πτώση και οι ξενοδόχοι στο πικ της τουριστικής περιόδου μιλούν για άδεια δωμάτια”.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.