επικαιρότητα

Μετακομίζει το Εpsilon tv… και αλλάζει όνομα

Μετακομίζει το Εpsilon tv… και αλλάζει όνομα

Πότε ξεκινά το νέο πρόγραμμα

A-
A+
14/09/2018 | 16:17

Μετακομίζει όλος ο μηχανισμός του καναλιού Epsilon από το κτίριο των Μελισσίων στα Σπάτα στις παλιές εγκαταστάσεις του MEGA, όπου πλέον θα βρίσκεται η έδρα του τηλεοπτικού σταθμού.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Γρηγόρης Μελάς στο Newsit, η διαδικασία έχει καθυστερήσει με αποτέλεσμα να χρειαστεί ένα μεταβατικό στάδιο για να εκπέμψει το νέο πρόγραμμα του σταθμού και μάλιστα κάτω από νέο όνομα.

Όπως αναφέρει σημειώνει το ρεπορτάζ, «από την 1η Οκτωβρίου λοιπόν το EPSILON κατεβάζει ρολά και αν όλα πάνε καλά τότε σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους θα κάνει comeback τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου αλλά… με άλλο τίτλο!

Σύμφωνα με αξιόπιστες «πηγές» ο σταθμός θα μετονομαστεί σε OPEN, όνομα που κατέληξαν μετά από αρκετό… ψάξιμο αφού άλλα ονόματα που ήθελαν ήταν κατοχυρωμένα και το μόνο που τους απέμεινε ήταν το συγκεκριμένο, ώστε να το αξιοποιήσουν και σε άλλους τομείς, όπως σε domain, εκτός από το εμπορικό σήμα».

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.