Πολιτική

Νέο χτύπημα Πολάκη κατά Μητσοτάκη – Άδωνι για κλέφτες και τιμωρία

Νέο χτύπημα Πολάκη κατά Μητσοτάκη – Άδωνι για κλέφτες και τιμωρία

"Πρέπει να σας έχει πιάσει σύγκρυο… Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;…"

A-
A+
15/10/2018 | 18:08

Συνέχεια, αν και με ελαφρώς πιο χαμηλό τόνο, έδωσε το απόγευμα της Τρίτης (15.10.2018) ο Παύλος Πολάκης στις επιθέσεις του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.
Συγκεκριμένα, σε νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο Π.Πολάκης αναφέρει τα εξής:

Προς κύριο Μητσοτάκη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο, ενταύθα

1.Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και Χρεοκόπησαν τη χώρα!!!

2.Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΊΖΕΙ, όπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει..

3.Πρέπει να σας έχει πιάσει σύγκρυο… Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;…

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.