επικαιρότητα

Ο Ορχάν Παμούκ επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο Ορχάν Παμούκ επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο Ορχάν Παμούκ επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης

A-
A+
26/04/2018 | 6:30

Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης θα απονείμει τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα στον Τούρκο νομπελίστα μυθιστοριογράφο Ορχάν Παμούκ την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, στην Αίθουσα «Παντελής Πρεβελάκης» – Ωδείο, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, στις 6.00 το απόγευμα.

Καθώς η αίθουσα του Ωδείου προβλέπεται ότι δεν θα επαρκέσει για το κοινό, θα υπάρξει απευθείας σύνδεση με την αίθουσα εκδηλώσεων στο Σπίτι του Πολιτισμού (πλάι στο Ωδείο).

Η προσέλευση στην αίθουσα της τελετής αρχίζει στις 5.30 μ.μ. Το πέρας της προσέλευσης έχει οριστεί στις 5.45 μ.μ. και θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.

Νωρίτερα, την Παρασκευή το πρωί, στις 11.30, ο Ορχάν Παμούκ θα συνομιλήσει με φοιτητές, διδάσκοντες και προσωπικό του Πανεπιστημίου Κρήτης στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Βιβλιοθήκης.

Στον χώρο της Βιβλιοθήκης θα λειτουργεί από τις 2-5-2018 έκθεση βιβλίων του τιμώμενου.
Το Σάββατο το πρωί, από τις 11.00 έως τις 13.00, ο Ορχάν Παμούκ θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του στο καφέ-εστιατόριο La Bohème, Σουλίου 15, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Διαβάστε επίσης

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο για τα 40 χρόνια του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.