επικαιρότητα

Ολοκληρώνονται τα έργα οδοποιίας – Από αύριο θα δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος

Ολοκληρώνονται τα έργα οδοποιίας – Από αύριο θα δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος

Το αργότερο αύριο θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία ο δρόμος

A-
A+
25/04/2018 | 20:45

Έργα οδοποιίας διεξάγονται τις τελευταίες μέρες στο Αρκαλοχώρι.

Συγκεκριμένα εργασίες αποκατάστασης του φθαρμένου οδοστρώματος πραγματοποιούνται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως από την συμβολή της με την Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι και την έξοδο της κωμόπολης προς Καστέλλι.

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος αποφάσισε να υλοποιήσει το έργο αυτό το οποίο είχε εντάξει προ διετίας στο πρόγραμμα της η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο της γενικότερης ανάπλασης .

Μάλιστα Η ασφαλτόστρωση θα είχε τελειώσει νωρίτερα αν η τελευταία απεργία της ΠΝΟ δεν είχε καθυστερήσει την μεταφορά υλικών από την Αθήνα. Παρόλα αυτά ο δρόμος ανεμένεται να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία απόψε ή αύριο το πρωί.

Η πληροφόρηση των διερχομένων οδηγών πάντως ήταν ελλιπής. Εκτός των χαρακτηριστικών κώνων οι οποίοι είχαν παραμερισθεί, πιθανόν από κατοίκους, καμία άλλη σήμανση διεξαγωγής έργων ή εκτροπής της κυκλοφορίας δεν υπήρχε.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.