επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές με κάρτες – οι τυχεροί

Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές με κάρτες – οι τυχεροί

Επιβραβεύει 1.000 πολίτες με 1.000 ευρώ για συναλλαγές με «πλαστικό» χρήμα

A-
A+
27/04/2018 | 7:30

Ολοκληρώθηκε η νεότερη φορο-λοταρία που επιβραβεύει 1.000 πολίτες με 1.000 ευρώ για συναλλαγές με «πλαστικό» χρήμα και για ηλεκτρονικές πληρωμές.

Ο διαγωνισμός αφορά τις συναλλαγές Μαρτίου.

Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (δείτε ΕΔΩ), όπου ο κάθε πολίτης μπορεί να δει εάν στους 1.000 νικηφόρους είναι κάποιος που του αναλογεί.

Τυχεροί που κληρώνονται αλλά δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό έχουν προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή προσωποποιημένου μηνύματος, προκειμένου να δηλώσουν λογαριασμό τους, μέσω του συστήματος TAXISnet, και να πιστωθούν τα χρήματα.

Σε περίπτωση που περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο μόνο μια φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή, αντικαθίστανται από αναπληρωματικούς λαχνούς.

Τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.