επικαιρότητα

Ποιους θεωρεί εκτός ή εντός παράταξης ο Νίκος Σχοιναράκης;

Ποιους θεωρεί εκτός ή εντός παράταξης ο Νίκος Σχοιναράκης;

Ρωτήθηκε για αυτούς που δεν έρχονται στα συμβούλια και δείτε τι απάντησε.

A-
A+
05/02/2019 | 11:41

Άλλοι γελάσανε και άλλοι απορήσανε με την απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης στην παρατήρηση που έκανε ο δημ. σύμβουλος Νεκτάριος Σκουλάς ότι προσκαλεί τους δημότες να παρίστανται στις συνεδριάσεις την ίδια στιγμή που δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του απουσιάζουν κατ’ επανάληψη.

Στην επισήμανση αυτή ο κ. Σχοιναράκης απάντησε πως αυτοί που απουσιάζουν είναι ήδη εκτός παράταξης!

Να εννοούσε αυτούς που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί και να ριξε σ’ αυτούς το μπαλάκι;

Να υπονοούσε πως όσοι δεν πατάνε τα πόδια τους στις συνεδριάσεις έχουν μπει ήδη και στη «μαύρη λίστα» για τις επόμενες εκλογές;

Ή μήπως δικαιολογεί κάποιους που το τελευταίο διάστημα έρχονται «σποραδικά» στέλνοντας μήνυμα πως τους θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράταξης και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τους δει εκτός;

Το τελευταίο σενάριο φαίνεται να είναι και το επικρατέστερο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ποιοι από τους εναπομείναντες κινδυνεύουν από απουσίες!

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.