επικαιρότητα

Ρέθυμνο: Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ρέθυμνο: Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας

A-
A+
20/08/2018 | 18:33

Σας ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, στους δικαιούχους συμπολίτες – ωφελούμενους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η διανομή θα διαρκέσει από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Η ανταπόκριση της ρεθυμνιώτικης κοινωνίας στις ανάγκες στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου συνεχίζει να είναι το ίδιο συγκινητική από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα. Με αφορμή λοιπόν την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους εσάς που στηρίζεται καθημερινά, με γενναιοδωρία, αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία τους ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας, με διακριτικότητα, προστατεύοντας την αξιοπρέπεια των ωφελουμένων.a

Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια :

• Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρουστίκων .

• Τον ολιστικό πολυχώρο εναλλακτικών θεραπειών Agigma Massage & Therapies <<Μασάζ και εναλλακτικές θεραπείες>>.

• Τον Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνης (Ν.Ο.Ρ.).

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.