επικαιρότητα

Ρηγάκης Fruit Center

Ρηγάκης Fruit Center

Το αξιόπιστο όνομα στο χονδρικό εμπόριο φρούτων και λαχανικών στο Τυμπάκι.

A-
A+
11/01/2018 | 11:45

Με την αγάπη του για την δουλειά, την εμπειρία πολλών ετών και την τεχνογνωσία για την συντήρηση των φρούτων , ο κ. Ρηγάκης Μανόλης  στο Τυμπάκι (στο δρόμο προς Κλήμα) έχει καταφέρει να γίνει όνομα εμπιστοσύνης και ένας αξιόπιστος συνεργάτης στο χώρο τροφοδοσίας του χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών.

Μόλις μέσα σε 3 χρόνια σκληρής δουλειάς ο κ. Ρηγάκης και έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο του κ. Αθανασία έχει καταφέρει να ανοίξει ένα δίκτυο συνεργασιών με γνωστές αλυσίδες S/M και καταστήματα – οπωροπωλεία, όχι μόνο εντός Κρήτης αλλά και εκτός, αφήνοντας ευχαριστημένους  τους συνεργάτες του και τους καταναλωτές.

Με προσωπικά ραντεβού και την  άριστη ποιότητα προϊόντων που προσφέρει σε συνδυασμό με την συνέπεια παράδοσης φρούτων και λαχανικών  και εκτός εποχής,  είναι το μυστικό της επιτυχίας και της ανάπτυξης της επιχείρησης του. » Ό,τι φρούτο ή λαχανικό ζητήσει ο πελάτης, όπoυ και αν βρίσκεται αυτός, μπορώ να του το φέρω»  είπε χαρακτηριστικά στο apopsilive.gr ο κύριος Ρηγάκης σε μία συζήτηση που είχαμε μαζί του.

Με δικό του ελεγχόμενο δίκτυο παραγωγών στη Ελλάδα υπόσχεται να συνεχίσει να είναι κοντά μας  με φρούτα και λαχανικά που θα κάνουν το τραπέζι μας πιο νόστιμο και γευστικό.

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε να συνεχίσει να είναι το ίδιο γεμάτος ενέργεια για δουλειά και χαμογελαστός!

Καλές δουλειές!

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.