Πολιτική

Σκληρή απάντηση στη ΝΟΔΕ από τα «γαλάζια» στελέχη της παράταξης Λαμπρινού

Σκληρή απάντηση στη ΝΟΔΕ από τα «γαλάζια» στελέχη της παράταξης Λαμπρινού

Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ

A-
A+
13/10/2018 | 18:39

Σφοδρή ήταν -όπως αναμενόταν άλλωστε- η αντίδραση των «γαλάζιων» στελεχών της παράταξης του Βασίλη Λαμπρινού, στην χθεσινή ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, μέσα από την οποία το τοπικό καθοδηγητικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθαρίζει πως στις επόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα στηρίξει την παράταξη του νυν δημάρχου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Δύναμης Πολιτών»:

«Μετά την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, σχετικά με το πόρισμα της Επιτροπής Εκλογικής Ετοιμότητας, θα θέλαμε να καταστήσουμε ξεκάθαρα ορισμένα πράγματα:

Παρά το γεγονός ότι το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης παραπέμπουν σε γραφείο τύπου αντίπαλης παράταξης και όχι της παράταξης που μας στήριξε στις προηγούμενες εκλογές και από τα σπλάχνα της οποίας προερχόμαστε, δίχως να την εγκαταλείψουμε ούτε στις πιο δύσκολες στιγμές της, εμείς στηρίζουμε δυναμικά την Νέα Δημοκρατία, όπως το κάνουμε εδώ και χρόνια και συντασσόμαστε με την εθνική προσπάθεια όλων των στελεχών του κόμματος να γίνει το συντομότερο δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας.

Ταυτόχρονα, στηρίζουμε αταλάντευτα το Βασίλη Λαμπρινό, τον οποίο εμπιστευόμαστε απόλυτα για να μας οδηγήσει στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της παρούσας δημοτικής θητείας, αλλά και στη διεκδίκηση της επόμενης στις επερχόμενες εκλογές.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να γίνει κατανοητό προς κάθε κατεύθυνση ότι ουδείς μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να υπερασπιστούμε το σημαντικό έργο που με κόπο και σκληρή δουλειά έχουμε καταθέσει τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και να το θέσουμε στην κρίση των δημοτών.

Το 2014 πετύχαμε μια τεράστια ανατροπή που λίγοι περίμεναν. Είναι προφανές ότι η επιτυχία του Βασίλη Λαμπρινού, όπως και η αδιαπραγμάτευτη ανεξαρτησία του, ενόχλησε και ενοχλεί πολλούς. Η κοινωνία του Ηρακλείου ωστόσο, ήταν αυτή που ζήτησε επιτακτικά την αλλαγή σελίδας στο Δήμο και την επικράτηση του καθαρού αυτοδιοικητικού λόγου. Άρα, η κοινωνία του Ηρακλείου είναι και η μόνη αρμόδια για να αξιολογήσει αν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες της ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση, η βιαστική και “άκομψη” πολιτικά προσπάθεια ακύρωσης εκείνης της ανατροπής, κατά τη γνώμη μας δεν είναι προς όφελος ούτε της Νέας Δημοκρατίας, ούτε, πολύ περισσότερο, των δημοτών.

Για αυτό το λόγο, στηρίζουμε δυναμικά το Βασίλη Λαμπρινό, αγωνιζόμενοι παράλληλα και για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές Εκλογές.

Αγγελάκης Νικόλαος – Αντιπρόεδρος ΔΕΠΑΝΑΛ

Αναστασάκης Ιωάννης – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

Βουρεξάκης Γεώργιος – Πρόεδρος ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Καπετανάκης Μηνάς – Πρόεδρος ΔΕΠΤΑΗ

Καραντινός Γεώργιος – Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Κεφαλογιάννης Ιωάννης – Αντιπρόεδρος ΔΕΠΤΑΗ

Ξυλούρης Ιωάννης – Πρόεδρος ΔΕΠΑΝΑΛ

Πασπάτης Γρηγόριος – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Παττακός Μαρίνος – Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας»

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.