επικαιρότητα

Τα ιερά λείψανα των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης υποδέχονται στο Χουδέτσι

Τα ιερά λείψανα των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης υποδέχονται στο Χουδέτσι

Η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 18:00

A-
A+
18/09/2018 | 19:53

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης από τον Ενοριακό Ναό Γεννεσίου της Θεοτόκου Παναγούδας Θεσσαλονίκης θα υποδεχτεί η Ενορία του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στο Χουδέτσι Πεδιάδος με την αφορμή της εορτής του ναού στις 26 Σεπτεμβρίου (εορτή Μεταστάσεως Ιωάννου του Θεολόγου).

Η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης – προστάτες των άτεκνων ζευγαριών και της οικογένειας – θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 18:00 παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, θα ακολουθήσει Δέηση, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων στον οικισμό του Χουδετσίου και Ιερά Παράκληση.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.