επικαιρότητα

Χρηματοδότηση για αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Χρηματοδότηση για αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Μία μεγάλου ύψους χρηματοδότηση

A-
A+
13/10/2018 | 20:33

Ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης ενέκρινε μια νέα χρηματοδότηση ύψους 150.000 ευρώ για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου που αφορά την αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες.

Το συγκεκριμένο έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 245.000€ (140.000€ από το Υπουργείο Εσωτερικών και 95.000€ από πόρους Δήμου) και αφορά ασφαλτοστρώσεις στην Τοπική Κοινότητα Μελάμπων, ασφαλτόστρωση δρόμου Μαριού- Κακαρέ μήκους 1 χιλ., στην Τοπική Κοινότητα Ασωμάτου και παρεμβάσεις εντός του Πλακιά ολοκληρώνοντας ουσιαστικά όλους τους δρόμους του οικισμού που δεν είχαν ασφαλτοστρωθεί μέχρι σήμερα.

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του και ευχαρίστησε τον Υπουργό για την ανταπόκριση του σε ένα ακόμα αίτημα του Δήμου μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έγκριση είναι απόρροια της συνάντησης τους κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ Χαρίτση στο Ηράκλειο όπου ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να θέσει σειρά θεμάτων στον Υπουργό που αφορούν την περιοχή μας.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.