Γυναίκα

Όλες οι απαντήσεις για το Μπότοξ Μαλλιών

Όλες οι απαντήσεις για το Μπότοξ Μαλλιών

Η θεραπεία μπότοξ μαλλιών, έχει στόχο την υγιή ανάπτυξη τους και ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

A-
A+
06/10/2016 | 11:08

Όπως το δέρμα, έτσι και τα μαλλιά κουράζονται καθώς μεγαλώνουμε. Τα κύτταρα στο τριχωτό της κεφαλής παράγουν λιγότερη κερατίνη με αποτέλεσμα τα μαλλιά να αραιώνουν, να πέφτουν, να γίνονται εύθραυστα και ατίθασα. Επίσης, οι φθορές που προκαλούνται από τη χρόνια ταλαιπωρία των μαλλιών (βαφές, πιστολάκι κτλ) δεν επιτρέπουν στην τρίχα την υγιή ανάπυξη της με αποτέλεσμα να σπάνε, να φριζάρουν και να αποκτούν ψαλίδα οι άκρες τους. Οι νέες τεχνολογίες όπως η θεραπεία μποτοξ μαλλιών, έχουν στόχο να μεταφέρουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία στην τρίχα ώστε να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη και την υγιή δομή της για ένα υγιές, στιλπνό και λαμπερό αποτέλεσμα.

 

Τι είναι ακριβώς το Botox Μαλλιών?

Hair Botox ή μποτοξ μαλλιών είναι η νέα επανάσταση στη θεραπεία και αντιγήρανση των μαλλιών. Η τεχνολογία του μποτοξ μαλλιών προσφέρει εντυπωσιακή ανανέωση στα μαλλιά, αναδομεί και ενισχύει την ζωτικότητα της τρίχας, ομορφαίνει και ενυδατώνει τα μαλλιά. Το διάλυμα που προκύπτει και τελικά εφαρμόζεται στα μαλλιά διεγείρει την παραγωγή της κερατίνης, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η ισχυρή δράση των συστατικών του φτάνει μέχρι το φλοιό της τρίχας, αυξάνοντας το πάχος της κατά 20%. Αυξάνει την ελαστικότητα και την δύναμη της τρίχας από την ρίζα ως την άκρη με πλήρη εξάλειψη της ξηρότητας και τις ψαλίδας. Η σύνθεση της θεραπείας δεν περιέχει ισιωτικά συστατικά και έτσι το χτένισμα δεν έχει περιορισμούς, ενώ ακόμα δεν περιέχει βλαβερά χημικά.

 

Ποια είναι τα συστατικά του Μποτοξ Μαλλιών ?

-Υαλουρονικό νάτριο για βαθιά ενυδάτωση.

-Θαλάσσιο κολλαγόνο για γέμισμα των κατεστραμμένων περιοχών της τρίχας.

-Cashmere κερατίνη, με υψηλό μοριακό βάρος για ενδυνάμωση και τόνωση.

-Volumins σύμπλεγμα για φυσικό όγκο.

-Keratin amino acids για διατήρηση της υγρασίας της τρίχας.

-Panthenol για γεμάτο σώμα και κίνηση.

-Βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση για προστασία και ενυδάτωση.

-Quatemized esters για μείωση των στατικών φορτίων της τρίχας.

 

Πότε να κάνεις τη θεραπεία μποτοξ μαλλιών

Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά, ταλαιπωρημένα από ξανθιστικά, αφυδατωμένα, έχουν ψαλίδα και οι άκρες τους σπάνε ή γενικά φριζάρουν τότε πρέπει να κάνεις αυτή τη θεραπεία. Το μπότοξ μαλλιών είναι αποτελεσματικό ακόμα και σε ασθένειες του τριχωτού όπως πιτυρίδα, ξηροδερμία και τριχόπτωση.

 

 

Πηγή: WOMANOCLOCK