Γυναίκα

Ανάλαφρες μπούκλες γρήγορα, χωρίς ψαλίδι ή σεσουάρ

Ανάλαφρες μπούκλες γρήγορα, χωρίς ψαλίδι ή σεσουάρ

Οι μπούκλες που θα καταπλήξουν χωρίς σεσουάρ ή κάποιο άλλο εργαλείο

A-
A+
06/07/2018 | 18:32

Το καλοκαίρι το σεσουάρ αλλά και όποιο άλλο εργαλείο για τα μαλλιά δεν είναι σίγουρα ότι καλύτερο. Η ζέστη σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει αλλά κι εσύ δεν νομίζω να είσαι διαθέσιμη να φας όλη την ώρα σου μπροστά από έναν καθρέφτη με μία βούρτσα να παλεύεις με τα μαλλιά σου.

Τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες να έχεις ανάλαφρες μπούκλες, χρησιμοποιώντας μόνο ένα ελαστικό headband;

Μερικές, απλές κινήσεις χρειάζονται για να τα καταφέρεις όπου κι αν βρίσκεσαι. Τα βήματα είναι απλά και το σίγουρο είναι ότι μπορείς να το πετύχεις και μάλιστα χωρίς δοκιμές και επαναλήψεις.

Αρχικά βρέχεις ελαφρώς τα μαλλιά σου. Πρέπει να είναι νωπά όταν με μία βούρτσα θα τα χτενίσεις προς τα έξω. Στη συνέχεια, βάζεις το headband στο κεφάλι σου σαν στεφάνι και ξεκινάς να τυλίγεις τριγύρω του μικρές τούφες. Όταν τελειώσεις με όλα τα μαλλιά σου, άφησέ τα να στεγνώσουν. Αν θες, επιτάχυνε τη διαδικασία με το σεσουάρ, διαφορετικά κοιμήσου και όταν θα ξυπνήσεις τα μαλλιά σου θα έχουν γίνει ανάλαφρες καλοκαιρινές μπούκλες.

L&L tip: Αν έχεις χοντρή τρίχα ή ίσια μαλλιά, τότε όταν θα τα βρέξεις, καλό είναι να τα ψεκάσεις και με ένα salty spray για πιο σίγουρο αποτέλεσμα.

https://youtu.be/euCf-j2vH5E

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.