Γυναίκα

Πώς ανάβουμε το ρεσό από απόσταση χωρίς να καούμε;

Πώς ανάβουμε το ρεσό από απόσταση χωρίς να καούμε;

A-
A+
12/10/2017 | 14:36

Πολλές φορές διάφορα κεριά ή κηροπήγια που περιέχουν ρεσό είναι δύσκολο να τα ανάψουμε. Πολλοί τα ανάβουν σχεδόν πλάγια με κάποιο αναπτήρα ή ακολουθούν κάθε είδους τεχνική για να ανάψουν το κερί. Ωστόσο υπάρχει μια πολύ εύκολη και γρήγορη λύση για να ανάψετε το κερί από απόσταση εάν δεν έχετε για παράδειγμα μακριά σε μήκος σπίρτα. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά την διαδικασία και τα υλικά που θα χρειαστείτε.

ΥΛΙΚΑ

Ένα μακαρόνι (σπαγγέτι)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ανάβουμε την άκρη του μακαρονιού με ένα αναπτήρα και στην συνέχεια, ανάβουμε το κερί που επιθυμούμε από απόσταση. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε να καείτε  από κάποιο κερί ή από τον αναπτήρα που αναπτύσσει θερμοκρασία στις άκρες των μετάλλων του. Είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη λύση  για κάθε είδους κηροπήγιο ή κερί.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.