Κόσμος

Video που κόβει την ανάσα από το Ρίνγκ

Video που κόβει την ανάσα από το Ρίνγκ

A-
A+
27/04/2017 | 22:01

Ιστορίες τρέλας από το γνωστό σε όλους «Ρίνγκ». Μόλις άρχισε να ολισθαίνει αυτό το Audi TT RS, απειλούσε όχι μόνο τον οδηγό του, αλλά και τον οδηγό του Seat Leon Cupra, που κυνηγούσε ακατάπαυστα το γερμανικό αυτοκίνητο.

Ο λόγος για τον οποίο το TT RS ξαφνικά έχασε την πρόσφυση οφείλεται σε πετρελαιοκηλίδα από ένα συμβάν που είχε ήδη συμβεί στην πίστα. Φυσικά, μια πετρελαιοκηλίδα είναι σχεδόν ο χειρότερος εφιάλτης σας όταν βγαίνετε στην πίστα και… ταξιδεύετε με μεγάλη ταχύτητα.

Ο οδηγός του Leon Cupra, εκτός από τον κίνδυνο να έρθει σε επαφή με το περιστρεφόμενο Audi, έπρεπε επίσης να ανακτήσει τον έλεγχο του δικού του αυτοκίνητου, αφού πέρασε κι αυτός από την ίδια δοκιμασία, η οποία προκάλεσε την απώλεια της πρόσφυσης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτοί οι τύποι των συμβάντων μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνοι για τους ίδιους τους οδηγούς, αφού οι ταχύτητες είναι φυσιολογικά υπερβολικές και οι αντιδράσεις των αυτοκινήτων άγνωστες.

Όσο για τον γενναίο οδηγό πίσω από το τιμόνι του TT RS, παρά το γεγονός ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, φαίνεται ότι έκανε το καλύτερο δυνατό για να αντιμετωπίσει και να κρατήσει το αυτοκίνητο προκειμένου αυτό να μην προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Εξαιρετική δουλειά συνολικά.

 

Πηγή: Newsauto.gr