Κόσμος

Ένα βίντεο που πρέπει όλοι οι γονείς να δείξουν στα παιδιά τους, για το τι μπορεί να προκαλέσει το Bullynig!

Ένα βίντεο που πρέπει όλοι οι γονείς να δείξουν στα παιδιά τους, για το τι μπορεί να προκαλέσει το Bullynig!

Το συγκεκριμένο video θα πρέπει να αποτελεί μάθημα ζωής για όλους

A-
A+
10/11/2018 | 18:56

Το social media μπορούν να προσφέρουν πολλά θετικά, όμως την ίδια ώρα ανοίγουν τους… ασκούς του Αιόλου για άλλα τόσα αρνητικά. Ένα από αυτά, που αποτελεί τεράστια «πληγή» για την κοινωνία είναι το bullying, το οποίο αρκετές φορές οδηγεί σε τραγικά αποτελέσματα.

Μία οικογένεια στην Μεγάλη Βρετανία, δημοσίευσε ένα video στο οποίο φαίνεται η κόρη τους να παθαίνει κρίση πανικού λόγω τέτοιων συμπεριφορών στο Snapchat από συμμαθητές της.

Το συγκεκριμένο video θα πρέπει να αποτελεί μάθημα ζωής για ΟΛΟΥΣ τους γονείς για την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, γιατί μόνο πάψουν να υπάρχουν θύτες, θα σταματήσουν να υπάρχουν θύματα…

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.