Κόσμος

Μπέμπης τζιχαντιστής εκτελεί όμηρο σε παιδότοπο!

Μπέμπης τζιχαντιστής εκτελεί όμηρο σε παιδότοπο!

Το προπαγανδιστικό βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές

A-
A+
09/01/2017 | 21:11

Σάλο έχει προκαλέσει ένα νέο βίντεο των τζιχαντιστών, το οποίο δείχνει ένα μικρό αγοράκι να παίρνει στα χέρια του το περίστροφο και να εκτελεί εν ψυχρώ έναν αλυσoδεμένο κρατούμενο.

Το προπαγανδιστικό βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές και δείχνει ένα μικρό αγοράκι να περπατά πάνω σε πλαστικές μπάλες προς έναν κρατούμενο.

Ενας μεγαλύτερης ηλικίας τζιχαντιστής οπλίζει το περίστροφο και στη συνέχεια το δίνει στο παιδί, το οποίο το στρέφει κατά του κρατούμενου και τον εκτελεί.

 

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα αφότου οι ιρακινές δυνάμεις πήραν τον έλεγχο του ανατολικού άκρου της νοτιότερης γέφυρας στη Μοσούλη.

 

Πηγή: Dailymail

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.