Παράξενα

Το πρώτο δρομολόγιο τρένου από την Κίνα στο Λονδίνο!

Το πρώτο δρομολόγιο τρένου από την Κίνα στο Λονδίνο!

Η αμαξοστοιχία θα κάνει ένα ταξίδι 18 ημερών για να φτάσει στο Λονδίνο!

A-
A+
09/01/2017 | 16:00

Το πρώτο εμπορικό τρένο που θα κάνει τη διαδρομή Κίνα-Λονδίνο είναι γεγονός. Η αμαξοστοιχία θα κάνει ένα ταξίδι 18 ημερών για να φτάσει στο Λονδίνο και θα διανύει 12.000 χιλιόμετρα. Πρόσφατα η Κίνα εγκαινίασε τη σιδηροδρομική γραμμή με προορισμό το Λονδίνο, όπου το τρένο θα μεταφέρει ρουχισμό αξίας 4 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών.

Το τρένο θα περνάει από το Καζακστάν, τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, την Πολωνία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και τη Γαλλία, με τελικό προορισμό το Λονδίνο. Το πρώτο τρένο αναχώρησε την 1η Ιανουαρίου και λογικά και χωρίς κανένα απρόοπτο θα φτάσει στο Λονδίνο στις 18 Ιανουαρίου. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η όγδοη χώρα η οποία προστίθεται στις γραμμές που έχει καθιερώσει η Κίνα προς την Ευρώπη ενώ το Λονδίνο είναι η 12η ευρωπαϊκή πόλη.

perierga.gr - Το πρώτο εμπορικό τρένο από την Κίνα στο Λονδίνο!
perierga.gr - Το πρώτο εμπορικό τρένο από την Κίνα στο Λονδίνο!

Πηγή: perierga.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.