Υγεία

Τετραπληγικός ξύπνησε μετά από 12 χρόνια σε κώμα

Τετραπληγικός ξύπνησε μετά από 12 χρόνια σε κώμα

«Θαύμα» στην Κίνα: Η μητρική αγάπη «ξύπνησε» τετραπληγικό!

A-
A+
08/11/2018 | 13:08

Μπορεί η 75χρονη μητέρα του αν έφτασε στο σημείο να πίνει μόνο νερό για ένα μήνα, αλλά νιώθει μεγάλη ικανοποίηση πλέον.

Άλλοι στην θέση της θα είχαν εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια… Εκείνη όμως όχι. Στάθηκε με πολλές προσωπικές θυσίες στο πλευρό του γιου της και τώρα, βλέπει τους κόπους της να πιάνουν τόπο.

Η εισαγωγή αυτή γίνεται για μία μητέρα στην Κίνα, η οποία επί 12 χρόνια φρόντισε τον τετραπληγικό παιδί της, το οποίο είχε πέσει σε κώμα μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε.

Ξόδεψε όλες τις οικονομίες της, δανείστηκε περίπου 15.000 ευρώ για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της θεραπείας, χρειάστηκε να μείνει νηστική για ένα μήνα, πίνοντας μόνο νέρο, για να τα φέρει πέρα, αλλά τώρα έχει κάθε δικαίωμα να χαμογελά…

Γιατί; Πολύ απλά ο Wang Shuba μετά από τόσο χρόνια συνήλθε από το κώμα και πλέον δείχνει σημάδια αντίδρασης. Δεν μπορεί να κουνηθεί ακόμα ή να μιλήσει, αλλά αντιδρά χαμογελώντας στις κινήσεις της μητέρας της, κάνοντας την να αισιοδοξεί για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στο μέλλον.

«Είμαι υπερβολικά χαρούμενη. Ελπίζω να επανέλθει πλήρως και να μπορέσει να φωνάξει μαμα ξανά. Ποτέ δεν θα τον εγκαταλείψω», είπε η Wei Mingying, η οποία έχασε 20 κιλά, προσπαθώντας να κάνει οικονομίες, προκειμένου να έχει χρήματα για τα φάρμακα του γιου της: «Υπήρχε καιρός που δεν έτρωγα για ένα μήνα. Το στόμα μου είχε ξεραθεί, έπινα μόνο νερό».

gazzetta.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.