Παράξενα

12 ξεκαρδιστικές πινακίδες στην Κρήτη (φώτο)

12 ξεκαρδιστικές πινακίδες στην Κρήτη (φώτο)

Δείτε τις ξεκαρδιστικές πινακίδες της Κρήτης.

A-
A+
09/01/2019 | 11:42

Το γέλιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, και σε αντίθεση με πολλούς που μας θέλουν συνέχεια θλιμένους, σοβαρούς και με κατεβασμένα μούτρα, το χιούμορ επιβιώνει με τον καλύτερο τρόπο, τόσο στην καθημερινότητα ολόκληρης της Ελλάδας, όσο και του νησιού μας. Γιατί, αγαπητοί αναγνώστες, τι θα κάναμε αν χάναμε και το χιούμορ μας -μαζί με τόσα άλλα που έχουμε χάσει τελευταία χρόνια- στην τελική; Κάτι που μπορεί να το βρει κανείς σε κάτι τόσο απλό όσο οι πινακίδες των δρόμων.

Στην Κρήτη έχουμε ανέκδοτα, έχουμε μαντινάδες, έχουμε ένα κάρο ευτράπελες ιστορίες που κάνουν τη ζωή μας όχι απλά υποφερτή, αλλά πραγματικά καλύτερη.

Σου έχουμε πει ξανά για την έμμετρη τέχνη των Κρητικών που κάνει τους ανθρώπους να κλαίνε από τα γέλια πολλές φορές, όσο και για τα ανέκδοτα που τα ακούς και κινδυνεύεις να σου φύγουν τα σφραγίσματα.

Σήμερα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις πινακίδες στην Κρήτη: κάτι που μας κάνει άλλες φορές να ξεκαρδιζόμαστε κι άλλες φορές να γελάμε λίγο πικρά για τα κακώς κείμενα.

Οι ξεκαρδιστικές πινακίδες της Κρήτης από το daynight.gr:

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.