Κρήτη

18χρονο κλέφτης με γνώσεις επαγγελματία! Κλοπιμαία που αγγίζουν τα 20 χιλ. ευρώ

18χρονο κλέφτης με γνώσεις επαγγελματία! Κλοπιμαία που αγγίζουν τα 20 χιλ. ευρώ

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

A-
A+
13/10/2017 | 10:51

Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οικίες, στο Ηράκλειο Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ο δράστης αφαίρεσε, χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας, άνω των 14.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν σε οικίες στο Ηράκλειο.

Σχηματίστηκε, δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού ο οποίος κατηγορείται, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα, της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι, ο ανωτέρω δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από την 04.02.2017 έως και την 21.03.2017, διέπραξε συνολικά τέσσερις κλοπές.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.800 ευρώ και κοσμήματα των οποίων η αξία υπερβαίνει τις 14.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.