Αυτοδιοίκηση

25 τόνοι μήλα σε σχολεία, παιδικούς και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πλατανιά

25 τόνοι μήλα σε σχολεία, παιδικούς και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πλατανιά

Το προϊόν διατέθηκε από μεμονωμένο παραγωγό της Βέροιας.

A-
A+
21/09/2017 | 11:25

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε ο Δήμος του Πλατανιά σε συνεργασία με μεμονωμένο παραγωγό με έδρα την Κορυφή Βέροιας, από τον οποίο προμηθεύτηκε 24.794 κιλά μήλα μέσω του προγράμματος αποσυρόμενων προϊόντων, σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) 543/2011, 1308/2013,  1031/14, 1369/15, 921/2016, 1165/2017 αποκλειστικά και μόνο για τη δωρεά διανομή, από τον δικαιούχο φορέα παραλαβής.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πλατανιά αναφέρει: » Η παραπάνω ποσότητα διανεμήθηκε, με ευθύνη του Δήμου Πλατανιά,  ως φορέας παραλαβής: α) σε όλες τις Σχολικές Μονάδες , Πρωτοβάθμιας  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, καθώς και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά,  β) στους Δημοτικούς  Παιδικούς Σταθμούς  , Κολυμβαρίου , Βουκολιών και Σκινέ, γ) στην 1η ΜΑΛ , δ) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πλατανιά και ε) στις υπηρεσίες του φορέα διανομής.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα  μεγάλο ευχαριστώ  για την συνεργασία,  όλων  που συμμετείχαν στην εύρυθμη διανομή ( Προέδρους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολικών Μονάδων , στις Δ/νσεις και στους Εκπαιδευτικούς, αυτών ), γιατί χωρίς την βοήθεια τους  δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί  η παραπάνω  διανομή.

Πιστεύουμε ότι και στο άμεσο μέλλον θα έχουν την ίδια συνεργασία ,δεδομένου ότι πρόθεση μας είναι η  συνεχή παραλαβή φρούτων , που δεν έχουμε σε επάρκεια στην περιοχή μας, βοηθώντας ο καθένας από την θέση του τους συνανθρώπους  μας και την ελληνική οικονομία.

Τέλος ιδιαίτερα ευχαριστούμε  την Διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χανίων, για την δωρεά παραχώρηση των εγκαταστάσεων του, στο Συσκευαστήριο Γερανίου, που χρησιμοποιήθηκαν ως χώροι  εκφόρτωσης   και αποθήκευσης , αλλά και για  την  υλικοτεχνική υποδομή  και ανθρώπινο δυναμικό , που διάθεσε,  για την φόρτωση, κατά την διανομή».

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.