Κρήτη

Αίσιο τέλος με τον άνδρα απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στο Ηράκλειο! (φώτο)

Αίσιο τέλος με τον άνδρα απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στο Ηράκλειο! (φώτο)

Αναστάτωση στην πλατεία Κορνάρου στο κέντρο του Ηρακλείου

A-
A+
11/02/2019 | 10:47

Αίσια κατάληξη είχαν οι διαπραγματεύσεις, με τη συνδρομή αραβόφωνων διερμηνέων, με τον άνδρα που απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του στην πλατεία Κορνάρου.

Ο άνδρας Συριακής καταγωγής περίπου στις 10 το πρωί, είχε ανέβει στην Κρήνη Μπέμπο, δίπλα στον Κουμπέ, και είχε περιλούσει τον εαυτό του με βενζίνη, ενώ κρατούσε στα χέρια του το μπουκάλι της βενζίνης και έναν αναπτήρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας προέβη σε αυτήν την πράξη καθώς ζητούσε άδεια παραμονής.

Στο σημείο, εκτός από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε, βρέθηκαν και τα μέλη της οικογένειας του, η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του, οι οποίοι τον παρακαλούσαν να μην υλοποιήσει τις απειλές του.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.