Κρήτη

Απομακρύνθηκε ο δάσκαλος που φέρεται να χτύπησε μαθητές

Απομακρύνθηκε ο δάσκαλος που φέρεται να χτύπησε μαθητές

Προηγήθηκαν καταγγελίες γονέων δύο μαθητών της Β' τάξης του Δημοτικού.

A-
A+
20/10/2018 | 20:45

Εν αναμονή των ερευνών για το πρόσφατο περιστατικό της φερόμενης χειροδικίας δασκάλου σε 8χρονους μαθητές σε σχολείο της ευρύτερης περιοχής των Χανίων, η Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων αποφάσισε την Παρασκευή την προσωρινή απομάκρυνση του εν λόγω εκπαιδευτικού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα κατάγγειλαν την Πέμπτη στη Διεύθυνση του σχολείου αλλά και στην Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης οι γονείς δύο μαθητών της β’ δημοτικού ο εν λόγω δάσκαλος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, φέρεται να χειροδίκησε κατά των παιδιών τους. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει στα χρόνια που διδάσκει…

Μετά λοιπόν την παραπάνω καταγγελία αλλά και τις αντιδράσεις γονέων άλλων μαθητών, η Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, αποφάσισε σήμερα να κινηθεί άμεσα, απομακρύνοντας μέχρι νεοτέρας, τον εν λόγω εκπαιδευτικό, που ωστόσο, πήγε κανονικά στο σχολείο, σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.