Κρήτη

Δεν γλίτωσαν το «λουκέτο» οι τέσσερις οίκοι ανοχής του Ηρακλείου

Δεν γλίτωσαν το «λουκέτο» οι τέσσερις οίκοι ανοχής του Ηρακλείου

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα περί αναστολής​ της διαδικασίας σφράγισης τους

A-
A+
09/11/2018 | 9:17

Δεν γλίτωσαν τελικά το λουκέτο οι τέσσερις οίκοι ανοχής του Ηρακλείου. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο απέρριψε τελικά το αίτημα περί αναστολής της διαδικασίας σφράγισης τους.

Όπως είχε γράψει το Cretalive οι ιδιοκτήτριες των οίκων ανοχής είχαν προσφύγει στο δικαστήριο σε μία προσπάθεια να «παγώσουν» τις διαδικασίες σφράγισης, σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Δήμου.

Δια των συνηγόρων τους ισχυρίστηκαν ότι η λειτουργία των τεσσάρων οίκων ανοχής είναι επιβεβλημένη για προφανείς κοινωνικούς λόγους, σε μία μεγαλούπολη όπως το Ηράκλειο και σε καμία περίπτωση δεν βλάπτει το δημόσιο συμφέρον.

Παρόλα αυτά το δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα με αποτέλεσμα οι τέσσερις οίκοι ανοχής να οδηγούνται στο κλείσιμο.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.