Κρήτη

Διάκριση της Κρήτης στις 8 πρώτες θέσεις φθηνότερων ρομαντικών προορισμών

Διάκριση της Κρήτης στις 8 πρώτες θέσεις φθηνότερων ρομαντικών προορισμών

Ανάμεσα στους 50 καλύτερους ρομαντικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

A-
A+
09/02/2019 | 10:51

Περιοχή της Κρήτης αλλά και η Αθήνα συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για ρομαντικές αποδράσεις σε προσιτές τιμές, σύμφωνα με έρευνα της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας hoppa.com, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

Τα στοιχεία της έρευνας σύμφωνα με το tornosnews.gr, οδήγησαν στη δημιουργία μιας κατάταξης με τους 50 καλύτερους ρομαντικούς προορισμούς στην Ευρώπη, με την Αθήνα να βρίσκεται ανάμεσα στους 5 οικονομικότερους. Για τη διαμόρφωση της κατάταξης χρησιμοποιήθηκε το μέσο κόστος διαμονής, γευμάτων και ποτών για ένα ρομαντικό ταξίδι δύο ατόμων στην Ευρώπη.

Το μέσο κόστος στην Αθήνα διαμορφώνεται σε 113,85 λίρες, με φθηνότερο προορισμό το Αρεκίφε (107 λίρες) και ακριβότερο το Άμστερνταμ (270 λίρες).

Επιπλέον, σε επίπεδο κόστους διαμονής, τα Χανιά διακρίνονται στις 8 πρώτες θέσεις φθηνότερων ρομαντικών προορισμών (63 λίρες) μετά το Βουκουρέστι, το Μαρμάρι, το Κίεβο, την Κρακοβία, την Κωνσταντινούπολη και τη Ρίγα.

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.