Οικονομία

Έλεγχοι στο υγραέριο κίνησης στα πρατήρια του Ηρακλείου

Έλεγχοι στο υγραέριο κίνησης στα πρατήρια του Ηρακλείου

Ελέγχους στους διανομείς υγραερίου κίνησης που είναι εγκατεστημένοι στα πρατήρια.

A-
A+
09/02/2018 | 11:43

Tο τμήμα Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ηρακλείου ενημερώνει ότι προμηθεύτηκε τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τον έλεγχο της ακρίβειας διανομέων υγραερίου κίνησης (LPG, Autogas) και ευρύτερα  μετρητών παράδοσης υγραερίου, ώστε να πραγματοποιεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ελέγχους στους διανομείς υγραερίου κίνησης που είναι εγκατεστημένοι στα πρατήρια.

Το όργανο μέτρησης ροής μάζας συνοδεύεται από πιστοποιητικό διακρίβωσης του Ελληνικού Ινστιτούτου Μετρολογίας και τις απαιτούμενες δηλώσεις συμμόρφωσης κατασκευαστή/προμηθευτή με τις κατάλληλες βασικές απαιτήσεις ασφαλείας και υγείας.

Η προμήθεια του οργάνου αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες και των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κρήτης.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.