επικαιρότητα

Eνημέρωση για την αντισεισμική προστασία από τον ΟΑΣΠ

Eνημέρωση για την αντισεισμική προστασία από τον ΟΑΣΠ

A-
A+
13/02/2018 | 16:16

Με τη συμμετοχή πολλών εκπαιδευτικών και από τη Μεσαρά & τον ευρύτερο κρητικό νότο πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στο 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου ενημέρωση από στελέχη του «Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας» (ΟΑΣΠ)  Γυμνασίων & Λυκείου Νομού Ηρακλείου για θέματα Προστασίας των Σχολείων από τους σεισμούς.

Στην εκδήλωση η οποία έγινε με πρωτοβουλία της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κας Αγγελικής Ζαχαράτου απεύθυναν χαιρετισμό  ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Τερζάκης και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας κ. Γιγουρτάκης.

Η χρησιμότητα ανάλογων ενημερώσεων είναι αναμφισβήτητη αν αναλογιστεί κανείς ότι η χώρα μας είναι 1η σε σεισμικότητα στην Ευρώπη και 6η παγκοσμίως! Όπως ειπώθηκε δε, χαρακτηριστικά, στη σημερινή εκδήλωση «το θέμα δεν είναι αν θα γίνει ένας μεγάλος σεισμός στη χώρα μας, αλλά πότε θα γίνει…».

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.