Αγροτικά

Ενημέρωση κτηνοτρόφων για τους επιλέξιμους βοσκότοπους

Ενημέρωση κτηνοτρόφων για τους επιλέξιμους βοσκότοπους

Εάν δεν καταβάλουν οι κτηνοτρόφοι τις οφειλές τους δεν θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής το 2018.

A-
A+
25/09/2017 | 12:57

Η Περιφέρεια Κρήτης καλεί τους  κτηνοτρόφους, στους οποίους έχει  κατανεμηθεί  δημόσια βοσκήσιμη έκταση κατά το έτος 2016, να προσέλθουν στους Δήμους μόνιμης κατοικίας τους ώστε να ενημερωθούν ενυπόγραφα για την κατανεμημένη γη (τοποθεσία και έκταση βοσκοτόπων) καθώς επίσης και για το συνολικό ύψος του μισθώματος.

Το ύψος της οφειλής αντιστοιχεί στην συνολική έκταση των βοσκοτόπων (0,4 ευρώ ανά στρέμμα) και η καταβολή του, από τους κτηνοτρόφους, πραγματοποιείται με κατάθεση σε λογαριασμό της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας μέχρι και τις 31-12-2017.

Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση που δεν καταβληθούν από τους υπόχρεους κτηνοτρόφους  οι οφειλές έτους 2016,  δεν θα υπάρχει η  δυνατότητα συμμετοχής  τους στην κατανομή  βοσκήσιμης γης για το έτος 2018. 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.