Κρήτη

Εννιά δολώματα βρέθηκαν στη Ρούσα Λίμνη από τα εκπαιδευμένα σκυλιά

Εννιά δολώματα βρέθηκαν στη Ρούσα Λίμνη από τα εκπαιδευμένα σκυλιά

A-
A+
13/10/2017 | 11:12

Η Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, δυστυχώς ήταν παραγωγική για την Ντάκα και τον Σπύρο που πραγματοποίησαν δυο αυτοψίες σε περιοχές του Δήμου Αγ. Νικολάου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώνει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης-Ρόδου η πρώτη έλαβε χώρα στην τοποθεσία Καργιώτικο Λακωνίων όπου βρέθηκαν νεκρά μία γάτα, ένα πετροκούναβο (ζουρίδα) και ένα πρόβατο. Επίσης βρέθηκε ένας κουβάς με κόκαλα και άλλα.

Η δεύτερη αυτοψία πραγματοποιήθηκε στην τοποθεσία Κάλυβος στη Ρούσα Λίμνη και βρέθηκαν εννιά δολώματα και ένα νεκρό σκυλί.

Οι καταγγελίες σας διευκολύνουν αφάνταστα το έργο της ΚΟΣ. Το τηλ του Σπύρου, στην ανατολική Κρήτη, είναι 6948512177. Το τηλ. του Γιάννη στη δυτική Κρήτη είναι 6948512153

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κρητική Ομάδα Σκύλων Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων εδώ http://www.akokd.gr/page-105.html

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.