Κρήτη

Επιστρέφει στην Αστυνομία ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης

Επιστρέφει στην Αστυνομία ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης

Δικαιώθηκε ένας αγώνας πολλών χρόνων για τον Τσαπατάκη

A-
A+
22/08/2017 | 10:16

Και επίσημα είναι πλέον αστυφύλακας είναι από χτες ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης, ο οποίος το 2006 είχε απολυθεί από το Σώμα γιατί τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και έμεινε παράλυτος στα κάτω άκρα.

Ύστερα από μακροχρόνιους αγώνες και με παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού, ο Τσαπατάκης και ακόμη 13 συνάδελφοι του δόκιμοι αστυφύλακες, εντάχθηκαν στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η οικογένειά του όπως και ο ίδιος περίμεναν πως και πως αυτή την ημέρα, ενώ όπως ίδιος ανέφερε, «όταν θέλει κάποιος να καταφέρει κάτι μπορεί να προσεύχεται στο Θεό, πρέπει όμως να κάνει και τις κινήσεις του για να το καταφέρει».

Από πλευράς αστυνομίας ξεκαθαρίστηκε ότι «Τα παιδιά αυτά δεν προσελήφθησαν από το παράθυρο, μπήκαν με το σπαθί τους στη σχολή αστυφυλάκων με πανελλήνιες και η μοίρα τους χτύπησε σκληρά», καλωσορίζωντάς τους παράλληλα στο Σώμα.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης θα ενταχθεί στην Αθλητική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή: ΕΡΤ1

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.