Κρήτη

Έρχονται προσλήψεις εφοριακών και τελωνειακών στην Κρήτη

Έρχονται προσλήψεις εφοριακών και τελωνειακών στην Κρήτη

Για την Κρήτη προβλέπονται συνολικά 15 θέσεις τελωνειακών και εφοριακών.

A-
A+
08/12/2017 | 9:44

Σε μόνιμες προσλήψεις 548 υπαλλήλων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ετοιμάζεται να προχωρήσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) πριν από λίγες ημέρες και αφορά την πρόσληψη εφοριακών και τελωνειακών. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων (οι οποίες θα γίνονται ηλεκτρονικά στο asep.gr) αρχίζει την Τρίτη 3 Ιανουαρίου και λήγει την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για 418 θέσεις εφοριακών και 130 θέσεις τελωνειακών σε όλη την Ελλάδα, με το (περίπου) 40% των προσλήψεων να αφορά την Αττική.

Στην Κρήτη

Σε επίπεδο Κρήτης θα γίνουν προσλήψεις 2 τελωνειακών στο Ηράκλειο, 2 τελωνειακών και ενός εφοριακού στα Χανιά, 7 εφοριακών στο Ρέθυμνο και 3 εφοριακών και ενός τελωνειακού στο Λασίθι.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ (για ευκολότερη αναζήτηση των θέσεων πατήστε ταυτόχρονα Control – F και στη συνέχεια γράψτε την περιφερειακή ενότητα για την οποία ενδιαφέρεστε)

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.