επικαιρότητα

Έργο πνοής για την περιοχή ο δρόμος Ηράκλειο – Μαλάδες

Έργο πνοής για την περιοχή ο δρόμος Ηράκλειο – Μαλάδες

εγκρίθηκε και υπογράφηκε σήμερα από τον Υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη, η πίστωση 4.900.000 ευρώ

A-
A+
14/09/2018 | 19:06

Λύση σε έναν δρόμο με χρόνια προβλήματα φαίνεται στον ορίζοντα, ανακουφίζοντας τόσο κατοίκους όσο και επιχειρηματίες που εδρεύουν στην περιοχή των Μαλάδων.

Ενημέρωση για την χρηματοδότηση του έργου Ηράκλειο – Μαλάδες,  ζήτησε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Όπως ενημερώθηκε ο κ. Βαρδάκης, εγκρίθηκε και υπογράφηκε σήμερα από τον Υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη, η πίστωση 4.900.000 ευρώ προς την Περιφέρεια Κρήτης για βελτίωση και συντήρηση του οδικού άξονα Ηράκλειο – Μαλάδες.

Από τον συνολικό προϋπολογισμό τα 4 εκ. ευρώ θα δαπανηθούν για την δημοπράτηση έργου, ενώ οι 900.000 ευρώ θα αφορούν δαπάνες για απαλλοτριώσεις.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.