Ελλάδα

Γέφυρα ζωής για τρεις ασθενείς από την Κω στην Κρήτη

Γέφυρα ζωής για τρεις ασθενείς από την Κω στην Κρήτη

A-
A+
15/08/2017 | 19:55

Στη μεταφορά τριών  ασθενών από την Κω στο Ηράκλειο  που έχρηζαν άμεσης περίθαλψης συνέδραμε  η Πολεμική Αεροπορία σήμερα Ανήμερα της Παναγίας.

Η αεροδιακομιδή έγινε περίπου στις 14.00 το μεσημέρι. Τρεις ασθενείς από την Κω κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθούν στο Ηράκλειο για πιο εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη και νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν πολυτραυματία τροχαίου και δύο άλλα περιστατικά που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο με τους θεράποντες ιατρούς να κρίνουν απαραίτητη τη μεταφορά τους στο Ηράκλειο.

Για την πραγματοποίηση της αεροδιακομιδής σηκώθηκε ένα C-27 που παρέλαβε τους τρεις ασθενείς και τους μετέφερε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, εκεί περίμεναν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβαν τα τρία άτομα και τα μετέφεραν στο Βενιζέλειο.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πολυτραυματίας εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.