Κρήτη

Η διαφήμιση «ύμνος» στην Κρητική κουζίνα και την ύπαιθρο (βίντεο)

Η διαφήμιση «ύμνος» στην Κρητική κουζίνα και την ύπαιθρο (βίντεο)

Και μιας και βλέπουμε το βίντεο, αλήθεια, εσείς ντακάρατε τσ’ ελιές;

A-
A+
23/11/2017 | 10:47

Δεν θα μπορούσε να απεικονίσει κανείς με περισσότερη ακρίβεια υλικών τον πλούτο της Κρητικής Γης και τη νοστιμιά της Κρητικής διατροφής που κρύβεται μέσα στα απλά. Ο λόγος για το βίντεο από την Fabulous Crete, μια σελίδα η οποία σου προτείνει τρόπους εναλλακτικού τουρισμού στην Κρήτη.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και σίγουρα οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, δείτε την ιστορία δύο ξαδέρφων οι οποίοι βρίσκονται στα χωράφια για να μαζέψουν ελιές. Ένας από αυτούς θυμάται όσα έζησαν στο πλευρό του παππού τους ο οποίος τους έμαθε να αγαπούν τον τόπο τους, την Φύση και να παίρνουν από αυτήν τα αγνά υλικά της και να τα γεύονται με ευγνωμοσύνη.

Και μιας και βλέπουμε το βίντεο, αλήθεια, εσείς ντακάρατε τσ’ ελιές;

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.