Κρήτη

Η προσφορά της οικογένειας Λεμπιδάκη στο Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου κατα τη διάρκεια της απαγωγής

Η προσφορά της οικογένειας Λεμπιδάκη στο Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου κατα τη διάρκεια της απαγωγής

Η διάθεση προσφοράς είχε προηγηθεί της απαγωγής και στη συνέχεια η οικογένεια επανήλθε με μεγαλύτερη

A-
A+
10/10/2017 | 10:13
 Ευχές για ευτυχισμένη επανένωση και χαρά για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη εκφράζει ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας απευθυνόμενοι στην οικογένεια με ανακοίνωση που εξέδωσε. Η οικογένεια Λεμπιδάκη στήριξε με μια πολύτιμη προσφορά το Σύλλογο και το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και αυτό μάλιστα την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας της απαγωγής, αφού όπως τονίζει, για άλλη μια φορά, ο ΣΦΝΙ στην ανακοίνωσή του η διάθεση προσφοράς είχε προηγηθεί της απαγωγής και στη συνέχεια η οικογένεια επανήλθε με μεγαλύτερη βοήθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας απευθυνόμενοι στην οικογένεια, εκφράζουμε τη χαρά μας για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη , Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρίας «Πλαστικά Κρήτης» και ευχόμαστε ευτυχισμένη επανένωση.

Για τον Σύλλογο μας, η οικογένεια Λεμπιδάκη και τα «Πλαστικά Κρήτης» αποτελούν ευεργέτες, που το ανθρωπιστικό τους πνεύμα δεν το πτόησαν οι κρίσιμες στιγμές και η δοκιμασία που περνούσαν. Το αποδεικνύει η συνολική τους προσφορά.

Το αίτημα μας για συμβολή τους στην αγορά του υπερηχοτομογράφου για τις ανάγκες του Μαιευτικού-Γυναικολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Ιεράπετρας προηγήθηκε της απαγωγής. Με το άκουσμα των δυσάρεστων νέων, εκφράσαμε την ευχή για αίσιο τέλος και ενημερώσαμε, ότι δεν θέλαμε να τους απασχολεί το δικό μας, επουσιώδες συγκριτικά με τη δοκιμασία τους θέμα. Η απάντηση ήταν άμεση και σαφής: «Όχι μόνον θα υπάρξει συμβολή, αλλά το μηχάνημα θα αγοραστεί εξ ολοκλήρου από τα Πλαστικά Κρήτης και η δωρεά θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από την περιπέτεια που περνούμε».

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε την 16η Ιουνίου και την Εταιρία εκπροσώπησε ο προμηθευτής κ. Καλογεράκης από την Medical Life.

Σ’ αυτό το μεγαλείο ψυχής δεν έχουμε παρά να υποκλιθούμε με θαυμασμό και συγκίνηση.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε υγεία και παντοτινή ευτυχία, αγαθά για τα οποία ως Σύλλογος πάντα θα αγωνιζόμαστε.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.