Αγροτικά

Ηράκλειο: Προετοιμάζουν αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους ενόψει χειμώνα

Ηράκλειο: Προετοιμάζουν αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους ενόψει χειμώνα

Τούς καλούν φροντίσουν για εφόδια καθώς και την επικοινωνία τους για να μην αποκλειστούν.

A-
A+
23/11/2017 | 9:52

Οδηγίες σε αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους δίνει η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, Τμήμα Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής, ενόψει του χειμώνα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η ανακοίνωση:

Εν όψει της επερχόμενης χειμερινής περιόδου και για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινόμενων (όπως πλημμύρες, πτώση της θερμοκρασίας και έντονης χιονόπτωσης) σε Ορεινές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, οι Αγρότες, Κτηνοτρόφοι και Μελισσοκόμοι των περιοχών να παρακολουθούν τις προγνώσεις και τις προειδοποιήσεις του καιρού, που εκδίδει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και να  προετοιμαστούν κατάλληλα, δηλαδή να φροντίσουν να έχουν τα απαραίτητα εφόδια και ζωοτροφές για το ποίμνιό τους και τα μελισσοσμήνη τους.
Επίσης να έχουν εξασφαλίσει την επικοινωνία τους και να είναι σε ετοιμότητα, ώστε να εγκαταλείπουν τις περιοχές με υψηλό υψόμετρο πριν αποκλειστούν από χιονόπτωση.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.