Κρήτη

Ηράκλειο: Σκαρφάλωσε να υψώσει τη σημαία και … πήρε αποβολή

Ηράκλειο: Σκαρφάλωσε να υψώσει τη σημαία και … πήρε αποβολή

Μαθητής Λυκείου προκάλεσε ... αναστάτωση με την ενέργεια του

A-
A+
10/11/2017 | 12:50

Παραμονές της 28ης Οκτωβρίου η ελληνική σημαία προκάλεσε αναστάτωση στο Λύκειο Γαζίου! Μαθητής της Γ’ τάξης θέλησε να υψώσει τη σημαία στο στύλο ηλεκτροφωτισμού, μία πράξη που κρίθηκε ιδιαίτερα επικίνδυνη από τους καθηγητές του σχολείου, οι οποίοι αναμένεται να τον επιπλήξουν με μονοήμερη αποβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη τη στιγμή η διεύθυνση του σχολείου τοποθετούσε τη σημαία στο κοντάρι, που υπάρχει μέχρι και σήμερα. Οι καθηγητές τονίζουν πως η τιμωρία δεν επιβάλλεται λόγω της… αγάπης του μαθητή για το εθνικό σύμβολο αλλά επειδή υπήρχε ο κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα, κάτι για το οποίο θα έφεραν και οι ίδιοι ευθύνη

εφημερίδα Πατρίς

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.