Κρήτη

Κινητοποίηση των συνταξιούχων στην Κρήτη

Κινητοποίηση των συνταξιούχων στην Κρήτη

Οι συνταξιούχοι από όλους του νομούς θα συναντηθούν στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 20 Απριλίου.

A-
A+
17/04/2018 | 9:53

Κινητοποίηση των συνταξιούχων στην Κρήτη που διαμαρτύρονται για τα μέτρα που περικόπτουν, όπως αναφέρουν το εισόδημα τους και υποβαθμίζουν το βιοτικό τους επίπεδο, θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 11 το πρωί.

Οι συνταξιούχοι από όλους του νομούς θα συναντηθούν στο Ρέθυμνο, για να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές, τις μειώσεις που εκ νέου θα υποστούν από το νέο έτος με τα μέτρα που αναμένονται. Μέτρα τα οποία όπως δηλώνουν, μεταξύ άλλων, θα εμπεριέχουν τις μειώσεις στην προσωπική διαφορά μέσω του επανυπολογισμού των συντάξεων αλλά και την ταυτόχρονη μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 5.000 ευρώ.

Επίσης, σε μία περίοδο που πολύ δύσκολα καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις, άμεσα να τους επιστραφούν χρήματα που τους είχαν παρακρατηθεί, ενώ κάνουν γνωστό ότι η κατάσταση τους επιδεινώνεται και ένα από τα κυρίαρχα θέματα που αντιμετωπίζουν και έχει φτάσει σε σημείο να είναι επικίνδυνο για τη ζωή τους την ίδια, αφορά στον αγώνα τους για εξασφάλιση της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.