Κρήτη

«Κόλαση» φωτιάς λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε αποθήκη ξυλείας

«Κόλαση» φωτιάς λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε αποθήκη ξυλείας

Η αποθήκη, σε δρόμο κοντά στο νοσοκομείο της πόλης των Χανιών κάηκε ολοσχερώς.

A-
A+
21/03/2018 | 9:09

Φωτιά ξέσπασε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε αποθήκη ξυλείας στις Μουρνιές Χανίων. Η φωτιά ξέσπασε στις 00.45, υπό συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ενώ η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν μεγάλη, λόγω του μεγάλου εμβαδού των 2.000 τ.μ. της αποθήκης.

Στην φλεγόμενη αποθήκη που ήταν γεμάτη με διάφορα είδη ξυλείας, μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις απο την Πυροσβεστική Χανίων καθώς και δύο οχήματα απο τον Ναύσταθμο Κρήτης και τον Δήμο Χανίων.

Η μάχη των 20 συνολικά πυροσβεστών που πήγαν με οκτώ οχήματα, ήταν άνιση λόγω των ιδιαίτερα εύφλεκτων υλικών και γρήγορα όλος ο χώρος της αποθήκης είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, ενώ τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα παραμένουν στο σημείο.

Η αποθήκη, σε δρόμο κοντά στο νοσοκομείο της πόλης, κάηκε ολοσχερώς, ενώ για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διεξάγει έρευνα το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.