Παράξενα

Κολοκύθα 42 κιλά στην Κρήτη!

Κολοκύθα 42 κιλά στην Κρήτη!

Η κολοκύθα που μπορεί να γίνει και… «άμαξα», ζυγίζει πάνω από 42 κιλά!

A-
A+
07/08/2017 | 17:25

«Φορτωμένος» μπήκε ο Αύγουστος για ένα Χανιώτη, φέρνοντάς του «δώρο» μια κολοκύθα-«τέρας» που έκοψε από τον κήπο του στο Αρώνι Ακρωτηρίου.
Η κολοκύθα που μπορεί να γίνει και… «άμαξα», ζυγίζει πάνω από 42 κιλά και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για τον Βασίλη Σταμπολάκη.
Όπως μας είπε, η γλυκοκολοκύθα προέρχεται από τον κήπο του πατέρα του που έχει στο Αρώνι, μαζί με άλλα λαχανικά και ζαρζαβατικά για προσωπική χρήση από την οικογένεια.

κολοκύθα χανιά

Το παράδοξο της εικόνας και της ζυγαριάς, δεν έχει προηγούμενο αφού ο κήπος αν και εξαιρετικά καρποφόρος, δεν τους είχε ξανασυνηθίσει σε τέτοιων μεγεθών «ελέη».
Για την ιστορία, η μισή κολοκύθα έχει ήδη καταναλωθεί σε συνταγές της μητέρας του Βασίλη, τηγανητή και κολοκυθοκεφτέδες.
Ευχή μας, να τους «κερνάει» ο κήπος συνεχώς και να έχουν καλές σοδειές…

Πηγή: zarpanews.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.