Κρήτη

Κρήτη: Βανδαλισμοί του Χριστουγεννιάτικου στολισμού σε όλη την πόλη

Κρήτη: Βανδαλισμοί του Χριστουγεννιάτικου στολισμού σε όλη την πόλη

Οι ηλεκτρολόγοι και τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου "τρέχουν" για τις επισκευές.

A-
A+
13/12/2017 | 9:09

Οι βανδαλισμοί επί του χριστουγεννιάτικου διακόσμου δεν περιορίστηκαν στην μεγάλη μπάλα στην κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου.

Οι ίδιοι εκείνοι ή κάποιοι άλλοι ξέσπασαν και στο καλαίσθητο ξύλινο κάγκελο που οριοθετεί το χώρο της πλατείας, που στολίστηκε με το δέντρο και την μπάλα!

Κάποιος άλλος, προφανώς οδηγώντας το όχημά του, έπεσε πάνω στο φωτισμένο μεταλλικό δεντράκι που έχει στηθεί στον κόμβο του Αμμουδιού! Δεν το είδε; Μα ήταν φωτισμένο!

Από την Κυριακή τρέχουν και δε φτάνουν οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου. Ξαφνικά η περιοχή από το Δημαρχείο επί της Ρ. Καπετανάκη μέχρι την πλατεία, μέσω της Σοφ. Βενιζέλου, σκοτείνιασε, αφού έσβησε όλος ο φωτεινός διάκοσμος… Κάποιος είχε πειράξει τις συνδέσεις – παροχές ρεύματος…Αλλού είχαν καεί στοιχεία του φωτεινού διακόσμου και έψαχναν να βρουν την αιτία.

 

 

anatolh

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.