Αυτοδιοίκηση

Ξεκίνησαν τα έργα ανάπλασης στο Πάρκο Γεωργιάδη

Ξεκίνησαν τα έργα ανάπλασης στο Πάρκο Γεωργιάδη

Τα ΜΑΤ και οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης απώθησαν τους διαμαρτυρόμενους.

A-
A+
08/11/2018 | 12:42

Μέσω πρωινής έντασης και παρουσίας των ΜΑΤ, ξεκίνησαν τελικά σήμερα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου τα έργα ανάπλασης του Πάρκου Γεωργιάδη.

Νωρίτερα περίπου 50 άτομα βρέθηκαν μέσα στο Πάρκο Γεωργιάδη προκειμένου να σταματήσουν τα έργα που επρόκειτο να ξεκινήσουν.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Ευγενία Στυλιανού προκειμένου να βρεθεί μια άκρη με τους διαμαρτυρόμενους.

Μάταια προσπάθησαν ώστε να βρεθεί συμβιβαστική λύση καθώς οι διαμαρτυρόμενοι επέμειναν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν την είσοδο σε κανέναν μέχρι και τις 11.00 όταν και θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των «Φυλών του Πάρκου».

Τελικώς, μετά από λίγη ώρα το επεισόδιο έληξε καθώς έγινε απώθηση των διαμαρτυρόμενων με τους εκσκαφείς να μπαίνουν στον χώρο και να ξεκινούν τις εργασίες τους κανονικά.

 

Πηγή: e-kriti.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.