Κρήτη

Κύκλωμα τοκογλυφίας στην Κρήτη αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Κύκλωμα τοκογλυφίας στην Κρήτη αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή της Μεσαράς

A-
A+
14/11/2014 | 13:50

Τη δράση κυκλώματος τοκογλυφίας διερευνούν το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικές αρχές του νησιού, επικεντρώνοντας τις έρευνες τους στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Η Αστυνομία διερευνά τη δραστηριότητα του κυκλώματος, τα ποσά που έχουν διακινηθεί και την ακτίνα δράσης  του.

Ύποπτο είναι ένα άτομο από την περιοχή της Μεσαράς (Τυμπάκι), του οποίου εξετάζεται η συμμετοχή στο κύκλωμα. Οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές και συλλήψεις, ενώ από τα στοιχεία που έχουν προς το παρόν στη διάθεση τους, έχουν να κάνουν με μεγάλα ποσά, που υπολογίζονται σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται σε σπίτια υπόπτων σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου, ενώ για τις κινήσεις των αστυνομικών έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.

Επισημαίνουμε ότι για τα άτομα αυτά ερευνάται από τους αστυνομικούς, αν αποτελούν μέλη του μεγάλου κυκλώματος τοκογλύφων, που είχε εξαρθρωθεί τους προηγούμενους μήνες από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. ή αν πρόκειται για κάτι καινούριο στο χώρο της τοκογλυφίας.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.