Κρήτη

Λουκέτα σε επιχειρήσεις με ομπρελοκαθίσματα σε Χανιά και Παλαιόχωρα

Λουκέτα σε επιχειρήσεις με ομπρελοκαθίσματα σε Χανιά και Παλαιόχωρα

A-
A+
22/08/2017 | 12:52

Συνεχίζει το «σαφάρι» από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εφαρμόζοντας την ποινή 48ωρης αναγκαστικής διακοπής λειτουργίας για όσες επιχειρήσεις δεν εκδίδουν αποδείξεις. Ειδικότερα, από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες προέκυψαν οι εξής περιπτώσεις «λουκέτων» στα Χανιά και στην Παλαιόχωρα:

Στα Χανιά δυο επιχειρήσεις ομπρελοκαθισμάτων σφραγίστηκαν για φορολογικές παραβάσεις, ενώ λουκέτο για τον ίδιο λόγο μπήκε σε επιχείρηση και πάλι με ομπρελοκαθίσματα στην Παλαιόχωρα.

Υπενθυμίζεται ότι η ποινή της 48ωρης διακοπής λειτουργίας επιβάλλεται στις περιπτώσεις που η επιχείρηση δεν έχει εκδώσει περισσότερες από 10 αποδείξεις ή η αξία των αποδείξεων που δεν έχει εκδοθεί ξεπερνά τα 500 ευρώ.

Πηγή: flashnews

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.